Szponzorált tartalom

https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588
https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588

Jó pár évvel ezelőtt anyáék vettek egy felállítható medencét. Gumiból volt az egész, és akkora, hogy néhány karcsapásnyit lehetett úszni benne. Pont elég arra, hogy a forró nyári napokon egy jót mártózzunk benne. Sok szép élmény köt ahhoz a medencéhez. Például emlékszem, hogy éppen egy üdítővel a kezemben, napszemüvegben lazítottam egy gumimatracon a medence vizén lebegve, mikor jött a hír, hogy felvettek az egyetemre. Azt se felejtem el soha, mikor bulit tartottam otthon, de elhanyagoltuk a víztisztítást, és teljesen zöld lett az algától. A buli előtti reggel a haverommal jól tele locsoltuk algaölővel – annak ellenére, hogy rá volt írva, csak egy kis kupakkal szabad beleönteni. Aztán jöttek a vendégek, és mindenki undorodva konstatálta, milyen hanyag a medence. Beindult a buli, és 4 órával, valamint jó pár itallal később az összes vendég ott fürdött benne, megfeledkezve az undorról. A barátnőm is, akivel azon az estén jöttünk össze.

Sajnos az idő vasfoga nem kegyelmezett a gumi anyagnak, és teljesen tönkrement. Nem volt kérdés, hogy kell egy új, és a BestMarkt kínálatában meg is találtam az igazit. Akit érdekel, itt egy url, ami elvisz az ott kapható medencékhez: https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588.

A webshop alapból elektronikai cikkekre van kihegyezve, de találunk rajta játékokat, irodai eszközöket, és ahogy látjátok még medencéket is. 15 különböző termék érhető el ebben a kategóriában, vannak felfújható darabok, és merevítősek is. Szerintem a merevítős jobb megoldás, mert a felfújható peremű medencéknél a peremet általában gyengébb anyagból csinálják, és a vízkő tönkreteszi és kilyukasztja. A mi medencénknek is ez lett a végzete.

Van a kínálatban 14.812 literes, 549­*274 cm-es kivitelezésű darab, amiben már egész jót lehet úszkálni, és vannak sokkal kisebbek is, melyek inkább csak egy hűsítő pancsolásra valók. Külön kiemelném a felfújható jakuzzikat, ezek könnyen elpakolhatók, és nagyon kellemes pezsgőfürdős élményt nyújtanak. Van a kínálatban egy 795 literes, 71 cm mély, 4 személyes darab, ami 14 felhasználó értékelése alapján 4,5 csillagot kapott az 5-ből.

Ez egy olyan kis jakuzzi, ami gombnyomásra aktiválható, és jó erős buborékfúvókkal van felszerelve. Kedv szerint fűthető, és a karbantartása sem igényel komolyabb fáradtságot, könnyen cserélhető szűrőpatront tettek bele. Felállítás után azonnal használatba vehető, és még egy elektromos vízlágyító is bele van építve, ami biztosítja, hogy ne okozzon károkat a medencegyilkos vízkő. Az értékelést adó vásárlók a jó minőséget emelték ki, és azt, hogy ár-érték arányban ez a legjobb felállítható jakuzzi. A BestMarkt egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy elképesztően felhasználóbarát a kialakítása. Ez az emlegetett jakuzzinál is megmutatkozik, az érdeklődők kérdéseket tehetnek fel a termékről a termékoldalon, és az oldal üzemeltetői ezekre készségesen válaszolnak.

A listázott termékekről igényesen elkészített képeket nézhetünk, és minden fontos technikai adatot megtalálunk, ami a vásárlási döntéshez szükséges. Ha nem tudunk dönteni két cucc között, a BestMarkt egy elképesztően okos megoldással siet a segítségünkre. Kialakítottak egy összehasonlító funkciót, melynek lényege, hogy az összehasonlítani kívánt árucikkeket egy táblázatos rendszerbe foglalja, melyben megjelennek a különböző adatok (medencéknél például az, hogy hány liter, milyen mély, hányszor hányas, milyen kivitelezésű stb.) és ezek összevetésével könnyebben döntésre juthatunk.

Igaz, most nem éppen pancsolós az időjárás, de a tél pillanatok alatt véget ér, és jönnek a forró nyári napok, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy keresse fel a https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588 címet, és szerezzen be egy jó medencét. Nem fogjátok megbánni!