Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás újlengyel településen
székhelyszolgáltatás újlengyel településen

Újlengyel település Pest megyében található, és az M5-ös autópályáról könnyűszerrel megközelíthető.

Ezen a Dabas járásban fekvő, 1700 fős településen az ott működő önkormányzat már jó ideje nem vet ki iparűzési adót az ott székhellyel rendelkező cégek részére.

A stabilan működő települési vezetésnek, az önkormányzatnak köszönhetően ez a helység hazánk egyik legnépszerűbb, adóoptimalizálásra abszolút megfelelő helysége, mivel a székhelyszolgáltatás újlengyel településen számtalan előnnyel jár. Épp ezért már több multinacionális cég is székhelyéül választotta.

A Gross Székhelyben Otthon cégcsoport tulajdonában álló szekhelyszolgaltatas24.hu rendelkezik Újlengyel településen is székhelycímmel. A szekhelyszolgaltatas24.hu Újlengyel településre bejelentett szolgáltatása magában foglalja a székhelycím biztosításán túl a cégtábla kihelyezését, a hozzájáruló nyilatkozat elkészítését, a postai küldemények átvételét, beszkennelését, majd azoknak a vállalkozó részére elektronikus úton történő megküldését. Továbbá a hivatalos szervek, hatóságok fogadását, valamint azok kényszerintézkedéseinek tűrését.

A cég extra plusz székhelyszolgáltatás újlengyel körébe tartozik a vállalkozók számára az üzletfeleikkel való tárgyaláshoz egy tárgyalóhelyiség díjmentes biztosítása havonta egy alkalommal.

Ezen túlmenően további extra szolgáltatás a beérkező levelek tényleges fizikai postázása minden hónapban egy alkalommal – általában hónap elején.

Újlengyel iparűzési adó mentes településen fél éves, egy éves, valamint két éves időtartamokra is köthető székhelyszolgáltatási szerződés. A választott csomag mellé minden esetben plusz egy ajándék hónapot ad a cég.

Újlengyelben biztosított továbbá a vállalkozók hivatalos iratanyagainak őrzése is. Ez tulajdonképpen valódi irattárat jelent.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-val a kapcsolatfelvétel roppant egyszerű, ugyanis weblapjukon telefonszámok, valamint közvetlen kapcsolatfelvételre szolgáló üzenetküldési lehetőség is fellelhető.