Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány online
energetikai tanúsítvány online

Napjainkban nagy szerep jut az energetikai tanúsítványoknak, hiszen nélkülük el sem képzelhető a lakáseladás. Amennyiben pont értékesítés előtt állunk és még nincsenek beszerezve a dokumentumok, akkor ajánlom figyelmedbe az e-tanusitas.eu oldalt. Szakszerű, gyors és pontos munkát végeznek, valamint készséggel állnak a rendelkezésünkre felmerülő kérdés esetén is.

A weboldalon minden információt megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet. Kiderül az is, hogy nem csupán a lakáseladáshoz szükséges tanúsítványokat állítják ki, hanem sokkal bővebb a palettájuk.  A szolgáltatásokon túl még díjmentes hiteltanácsadást is igénybe lehet venni, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót. Na de hogyan is lesz egy energetikai tanúsítvány online? Most eláruljuk!

Az e-tanusitas.eu oldal által kínált szolgáltatás maximális ideje 24 óra, mely a helyszíni felméréstől számolható. Előzetes telefonos egyeztetés alkalmával megbeszélik az ügyfelekkel a fontos részleteket és egyeztetik az időpontot a helyszíni felméréshez. Szerencsére az országos lefedettségüknek köszönhetően szinte bárhol igénybe tudjuk venni a szolgáltatásaikat.A házhoz érkező kolléga gyors és pontos munkát végez, a kérdésekre pedig készséggel válaszol. Megkérnek minket már telefonon, hogy a kolléga számára készítsük elő a helyrajzi számot és a különböző alaprajzokat és kapcsolódó dokumentumokat annak érdekében, hogy gördülékeny legyen a munka. Így is tettem, hiszen az én érdekem is, hogy minél hamarabb végezzünk és minél hamarabb nálam lehessen az online energetikai tanúsítvány, akár 12 óra múlva.

A környezettudatosság jegyében sürgős esetben SMS-ben küldik el számunkra a HET-számot, amivel már meg lehet kötni az adásvételi szerződést. Ezen felül e-mailben küldik el nekünk a dokumentumot, hiszen ezt nem szükséges kinyomtatni, így zöld is a folyamat. Amennyiben azonban szeretnénk kézzel fogható dokumentumot, akkor készséggel eljuttatják hozzánk GLS futárszolgálattal egy napon belül. Ez aztán a kiszolgálás!

Plusz öröm az, hogy számos pozitív értékelést tudhatnak magukénak és az ügyfelek garantáltan elégedettek. Ez abban is megmutatkozik, hogy teljes körű garanciát vállalnak, valamint az SZJA bevallás során elfogadott számlát is kiállítanak a részünkre. Ezen felül négyezer forint értékű ingatlan kisokost is kapunk a cégtől minden megrendelés mellé. Nem is tudom, hogy kell-e ennél több?!

Ha pedig ingatlant vásárolnánk, ebben is segítséget nyújtanak számunkra, hiszen partnereinkkel még az ötvenezer forintos ügyvédi díjat is megspórolhatjuk, ami lássuk be – nem kevés pénz. Szerintem mindenkit sikerült meggyőzni arról, hogy amennyiben online energetikai tanúsítványt szeretnénk, akkor az e-tanusitas.eu oldal a kiváló választás! Gyors és szakszerű segítség, pontos munkavégzés, zöld cég. Nem is tudnék többet kérni, ha az ingatlanom eladásáról van szó.