Szponzorált tartalom

lánybúcsú póló
lánybúcsú póló
Bátran kijelenthetem, hogy életem a sport. Amikor kisgyerek voltam a szüleim elvittek mindenféle sport foglalkozásra, mert egyszerűen nem bírtak már velem annyira igényeltem a mozgást. Én erre persze nem emlékszem, csupán az ő elmondásukból ismerem ezeket a történeteket. Állítólag gyakran éjjel sem hagytam őket aludni, mert szinte nem lehetett lelőni még akkor sem.

Először úszni vittek, mint oly sok gyereket. Egyébként az úszást most így felnőtt fejjel is bátran ajánlom mindenkinek, mert ezzel nagyon sok mindent meg lehet alapozni a gyerekkorban. Nekem például nagyon sokat segített abban, hogy később egyáltalán nem féltem a víztől, illetve bárhova is mentem mindig feltaláltam magam, nem éreztem azt, hogy bármiféle hátrányom származna abból, hogy nem tudok úszni.

A következő, amit kipróbáltam az a kézilabda volt. Olyan 7.-es lehettem az általános iskolában, amikor a tesi órára bejött az akkori edző és megkérdezett minket, hogy kinek van kedve kézilabdázni. Persze akkor azt sem tudtuk, hogy mi az a kézilabda, de egy jópofa dolognak tűnt. Nem csak tűnt, hanem az is volt. Egy pár évet játszottam és valahogy mindig nagyon jó csapat jött össze, sokat viccelődtünk, szivattuk egymást, úgyhogy nagyon jó élmény volt és őszintén megvallva nagyon élvezetem is.

Aztán az egyik meccsen sajnos olyan súlyos sérülést szenvedtem, hogy műteni kellett a lábamat, ami után inkább azt javasolták az orvosok, hogy hagyjak fel a versenysporttal, mert egyszerűen nem fogja bírni a lábam. Ez nagyon rosszul esett, egy igazi törés volt az életemben, de idővel túl kellett tenni rajta magamat. Persze sok mindenre megtanított a versenysport, amiből mind a mai napig „táplálkozok“.

Ezután maradt a hobbi sport, mert ugye a sportról semmilyen formában nem mondhatok le. Szinte mindent kipróbáltam, amit csak lehet. Rendszeresen járok a konditermekbe a különböző órákra, mint cross training, aerobic, jóga és sorolhatnám még hosszasan.

Pont az egyik ilyen cross training órának köszönhetően verbuválódott egy jó kis baráti társaság. Először nem ismertük egymást, de az órának köszönhetően szinte barátok lettünk és már azért jártunk edzésre, hogy találkozhassunk.

A csapatból az egyik lánynak megkérték a kezét és persze minket is meghívott az esküvőre. Az esküvőt mi az, ami megelőzi mindig? Hát, persze, hogy a lánybúcsú. Én vettem a kezembe az irányítást a lánybúcsú megszervezésére. Szerintem az egyik alapvető dolog egy lánybúcsúnál az egyen póló. Ezért ezzel kezdtem az egész szervezést. Igazából csak random beírtam az interneten, hogy lánybúcsú póló és kiadta a lolmarkt.hu oldalát, ahol egyből megnéztem a kínálatukat.

Az oldalon több mint 15 féle pólóból lehet válogatni, különböző színekben és mintákban. Minden egyes pólól 4490 Ft-ba kerül, ami szerintem nem olyan drága egy egyedi készítésű pólóért, láttam már ennél sokkal drágábbat is.
Nagyon sok jópofa mondatot, feliratot találtam, de talán a 3 legjobb a következők voltak: „Esküvő előtt, esküvő után“, „1 kocsmába becsücsülünk, fröccs“, „Leánybúcsú-Game Over“. Jobban mondva ezek azok, amik nekem tetszettek leginkább. Mint egy jó szervező, át is küldtem a javaslataimat a csajoknak, de egyikért sem voltam igazán oda. Indítottam egy szavazást is, de végül egyikre sem szavaztak. Aztán megbeszéltük a dolgot, hogy nekik egyik felirat sem nyerte el 100%-osan a tetszésüket.

Aztán az egyik barátnőm is felment az oldalra, ahol megtetszett neki a következő feliratú póló: „Bulizni jöttem én vagyok a menyasszonyka“ valamint ennek a párja „Bulizni jöttem és vigyázni a menyasszonyra“. Vagyis ez két különböző póló, logikusan az első a menyasszonyé, a másik fajta pedig a csapat többi tagjáé. Végül úgy döntöttünk, hogy ez a tökéletes választás, mert ez mindenkinek tetszett a csapatból.

A honlap nagyon praktikus, mert felajánl különböző opciókat mind színekben, mind pedig méretekben. A menyasszonynak természetesen a rózsaszínt választottuk, a többieknek pedig a zöld színt. Egyébként lehet választani 3 féle kékből, feketéből, pirosból és zöld színből, tehát tényleg nagy a választék. A méretek közül pedig az S-est és az M-est választottuk, mert van közöttünk, aki kicsit testesebb, de gondoltuk, hogy az M-es is jó lesz neki.

A póló nagyon kényelmes, prémium minőségű és tartós is, ami azért is fontos, mert ugyebár egy lánybúcsún bármi megtörténhet, így nem árt, ha strapabíró az a póló. Emellett meg személyes véleményem szerint jó eltenni ezeket a pólókat, mert mégiscsak emlék, amire később jó visszagondolni és nagyokat nevetni. Anyaga pamut és kifejezetten női szabású. Ahhoz, hogy valóban tartós legyen és sokági lehessen hordani mosásnál ki kell fordítani és maximum 30-40 fokon szabad mosni, többön semmiképpen sem.

Ha pedig valaki ki akarja vasalni, akkor nagyon kell figyelni arra, hogy közepesen meleg vasalót használjunk és a felirathoz ne érjünk hozzá. Ez egyébként minden más feliratos pólóra igaz, hiszen ezek a minták nem bírják a magas hőmérsékletet és egyszerűen elolvadnak.

Bár, mi az adott mintákból és feliratokból választottunk, de ennél a cégnél lehetőség van arra, hogy egyedi lánybúcsú pólót rendeljünk. Ha valakinek valamilyen speciális ötlete, kérése van, akkor azt is tudják teljesíteni, de persze ilyenkor mindenképpen szükség van előzetes egyeztetésre. Az is elég, ha nagyjából meg van a fejünkben az elképzelés, hogy mégis milyen fajta pólót szeretnénk, nem kell tudni hozzá mindenképpen a pontos mintát. Profi grafikusokkal dolgoznak, akikkel remekül lehet egyeztetni és nagyon készségesek.

Az is előfordulhat, hogy mégsem jó az a méret, amit megrendeltünk. Ilyenkor 14 napon belül vissza kell küldeni és kicserélik a megfelelő méretre.

Még sosem rendeltem erről az említett oldalról, így gondoltam kicsit körbenézek és keresek valami ajándékot a férjemnek. Tudni kell róla, hogy szeret inni, vagyis jobban mondva nem veti meg az alkoholt. Nem mindig, de azért tudja hogy kell kirúgni a hámból. Kedvence a pálinka, így nem volt olyan nehéz kitalálni, hogy valamilyen pálinka feliratos pólót rendeljek neki. Találtam is egy olyan pólót, amire a következő szöveget lehet tetetni: „Sógor nem kérdez, sógor önt“. Szerintem ez egy jópofa felirat, pláne, hogy a sógora az egyik legjobb cimborája, így gondoltam, hogy majd biztos jókat fognak nevetni ezen a feliraton. Rendeltem is belőle zöld színben, L-es méretben. Ez a póló is a lánybúcsú pólóhoz hasonlóan 4490 Ft-ba kerül.

A megrendelt árut a kosárba raktam, ahol boldogan olvastam, hogy mivel átléptem a 10 ezer Ft-os határt, így a házhozszállítás ingyenes. Ez remek gondoltam magamban, mert tényleg egy szép mennyiséget kifizetünk a cégnek és ennyiért már járna az ingyenes kiszállítás.

A pénztárban az alapadatokat megadva kártyával fizettem, ami valóban gyors és egyszerű. 2 nap múlva meg is kaptuk a megrendelt pólókat, amikkel hálistennek semmi probléma nem volt. Pont eltaláltuk a méreteket, így senkinek sem kellett kicserélni a pólóját. Ezek után már nem volt hátra semmi más, mint készülni a lánybúcsúra.